Curatare filtru de particule

 

Cel mai sigur și mai eficient mod de a curăța filtrul DPF Bucuresti este de a lăsă mașina în mâinile specialiștilor. Diverse metode de curățare sunt utilizate în atelierele de reparații auto, dar cea mai modernă este cea în care sunt utilizate substanțele chimice și, de asemenea, un jet de apa la o temperatură şi presiune corespunzătoare.

Datorită acestui fapt, toate particulele PM10 cât și sedimentele de ulei, carbon și ceară sunt îndepărtate și pot garanta refacerea eficientei filtrului până la 98%, fară a fi necesară tăierea sau demontarea senzorilor din carcasa filtrului (desigur și aceștia vor fi curăţaţi). Deci, concluziile sunt evidente.

Descoperirea procesului progresiv de înfundare a filtrului DPF ar trebui să ne determine să reacționăm imediat. Pentru un ajutor eficient la curățarea filtrelor de funingine, cenușă și depozite de carbon trebuie, neapărat,să întrebăm specialiștii. Acțiunile lor sunt singurele capabile să elimine complet problema indicată, desigur în condiții de siguranță și control.